Jaanimaa ja Patraili klubid pidasid Saksamaal põneva lahingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa (nr 24) koduklubi Melsungeni särgis.
Dener Jaanimaa (nr 24) koduklubi Melsungeni särgis. Foto: Melsungeni Facebooki leht

Saksamaa käsipallimeistrivõistlustel olid vastamisi Eesti koondislaste Dener Jaanimaa ja Mait Patraili klubid. Patraili leivaisa TSV Hannover-Burgdorf asus koduväljakul poolajaks küll 18:15 juhtima, kuid lõpuks võttis Jaanimaa meeskond MT Melsungen 31:30 võidu.

Patrail viskas liigatabelis kuuendat kohta hoidva Hannoveri kasuks kaks väravat. Jaanimaa tabeli 12. meeskonna Melsungeni kasuks skoori ei teinud.

Saksamaa esiliigas teenisid eestlaste koduklubid kaks võitu ja kaks kaotust. Jürgen Rooba viskas viis väravat, kui HSG Nordhorn-Lingen alistas vigastatud Karl Toomi meeskonna TV 1893 Neuhauseni 25:22.

Janar Mägi väravaarvet ei avanud, kui EHV Aue alistas kodusaalis 30:26 TSG Lu-Friesenheimi. Karl Roosna viskas ühe värava, kuid Esseni TUSEM jäi 21:30 alla VfL Bad Schwartaule.

Tabelis on Nordhorn-Lingen 6., Aue 14., Esseni TUSEM 15. ning Neuhausen eelviimasel ehk 19. kohal.

Prantsusmaa tugevuselt teises liigas oli joonemängija Armi Pärdi tööandja Massy Essonne kodus 29:27 üle Grand Besancon Doubsist. Pärt viskas ühe värava. 11 kohtumisest üheksa võitnud Massy on tabelis tõusnud teisele kohale.

Mikk Pinnoneni tööandja Afturelding teenis Islandi meistrivõistlustel võidu, kui oli kodus 29:17 üle Stjarnanist. Liigatabelis on Afturelding 22 punktiga liider. Haukar jääb maha kahe silmaga.

Balkani SEHA liigas sai Andris Celminši tööandja Gorenje Velenje 27:26 jagu PPD Zagrebist. Celminš ei mänginud. Velenje on üheksa meeskonna seas kuuendal kohal.

Rumeenia kõrgliigas sai Martin Johannsoni koduklubi Bukaresti Steaua koduväljakul Odorheist jagu 30:27. Johannson skoori ei teinud. Teise kohtumise järjest võitnud Steaua kerkis tabelis kuuendale kohale. Viiendal kohal paiknevast linnarivaalist CSM-ist ollakse kuue punkti kaugusel.

Soome meistrivõistlustel purustas Siuntio Taavi Tibari kahe värava abil Riihimäki Dynamo 30:16. Ardo Puna jäi nullile. Võidukas oli ka neli väravat visanud Sten Toomla meeskond GrlFK, kes oli kodus AIFK-st üle 36:24.

Valdar Noodla viskas kaks väravat ja Helsingi Dicken mängis BK-46-ga 27:27 viiki. Dicken on kümne meeskonna seas 3., GrlFK 5. ja Siuntio 6. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles