Ülikooli raamatukogu teatas järgmiste remondinädalate lahtiolekuajad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli raamatukogu remont kestab veel ja veel.
Tartu ülikooli raamatukogu remont kestab veel ja veel. Foto: Raimu Hanson

Tartu ülikooli raamatukogu kasutajad said teate, mis aegadel saab jõulude ja aastavahetuse paiku külastada rahvusarhiivi endisesse hoonesse Liivi tänavas remondi tõttu rajatud ajutist raamatukogu.

Ajutised lugemissaalid Liivi tänavas on avatud esmaspäevast reedeni kell 9-21 ja laupäevast pühapäevani kell 12-18.

Teenindusosakonna juhataja Olga Einasto teatel pakub raamatukogu jätkuvalt oma lugejatele ka raamatukogudevahelise laenutuse ehk RVLi teenust. Nõnda saab tasuta tellida teistest raamatukogudest säilikuid, mis on remonditööde tõttu ära pakitud ning seetõttu ei saa neid e-kataloogi ESTER kaudu tellida.

Avakogude raamatute kojulaenutust võimaldatakse lugejatele raamatukogu Akadeemia tänava sissepääsu kaudu.

Jõulud ja aastavahetus

Jõulude ja aastavahetuse paiku on Tartu ülikooli raamatukogu ja lugemissaalid avatud järgmistel aegadel.

Raamatukogu peamaja (sissepääs Akadeemia tänavalt) - raamatute kojulaenutus ja tagastus: 22. detsembril kell 9-17, 23.-26. detsembril suletud, 27.-30. detsembril kell 12-17, 31. detsembril ja 1. jaanuaril suletud ning alates 2. jaanuarist tööpäeviti kell 9-19 ja laupäeviti kell 12-16.

Ajutised lugemissaalid Liivi 4 hoones: 22. detsembril kell 9-17, 23.-26. detsembril suletud, 27.-30. detsembril kell 9-21, 31. detsembril ja 1. jaanuaril suletud ning 2.-15. jaanuarini kell 9-24 (ööraamatukogu).

Ühtlasi said raamatukogu kasutajad neile saadetud kirjas teavet erialaraamatukogude lahtiolekuaegade kohta jõulude ja aastavahetuse paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles