Hundi kokku kuivanud mänguaeg võib tähendada klubivahetust

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Kaarel Täll

AMEERIKA JALGPALL. Cincinnati Bengalsi ei mängi sellel hooajal NFLis enam sisuliselt mitte millegi nimel, kuna juba mõnda aega tagasi sai selgeks, et play-off'i Margus Hundi tööandja seekord ei jõua. Viimastes matšides on treenerid rohkem mänguaega andnud väiksemate kogemustega meestele, kuid mõnevõrra üllataval kombel pole tõusnud Hundi mänguaeg, kirjutab portaal cincyjungle.com.

Hunt on viimase nelja mängu jooksul väljakule pääsenud ainult 30 mänguolukorras, viimati toimunud võidumängus Clevelandi üle tegi Hunt kaasa vaid kolmes olukorras. Temast enam pääsevad väljakule kõik konkurendid, teiste seas Wallace Gilberry, DeShawn Williams, Will Clarke ja Pat Sims.

Portaal toob välja, et asi ei saa olla Hundi kehvas mängus. Põhjus lihtne: Hunt lihtsalt ei ole kehvalt mänginud. Pigem ütleb statistika, et Hundiga koos on kaitseliin isegi paremini esinenud. Pro Football Focus on tänavuse hooaja põhjal järjekorda pannud kõik 109 liigas mängivat äärekaitsjat ning Hunt hoiab 68. kohta.

Kokku on Bengals sellel hooajal kirja saanud vaid 25 sack’i, millest 12 on tulnud viimases seitsmes matšis. Samas suudeti esimese nelja mänguga kirja saada üheksa sack’i. Cincyjungle toob välja, et just hooaja alguses teenis Hunt kõvasti mänguaega ning siis toimis kogu kaitseliin paremini. Lõpuks jõutakse järeldusele, et Hunt ei ole kindlasti Bengalsi hooaja suurimate probleemide hulgas.

Õhku jääb endiselt võimalus, et Hunt ja klubi ongi omavahel kokkuleppele jõudnud, et eestlane otsib endale järgmiseks aastaks uue tööandja. Seega pole ka Bengalsil erilist mõtet talle palju mänguaega anda. Karksi-Nuiast pärit mehe nelja aasta pikkune leping lõppeb selle hooajaga ning oktoobris tunnistas Hunt Postimehele, et tema vastu tunnevad huvi ka teised NFLi klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles