Bordellis vahele jäänud Vene saatkonna töötaja on juba raputanud Eestimaa tolmu oma jalgadelt

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobris Kopli korterbordellis vahele jäänud Vene Föderatsiooni saatkonna töötaja Boriss naasis juba poolteist kuud tagasi oma kodumaale.

Saatkonna pressiatašee Deniss Mosjukov ütles venekeelsele Postimehele, et Vene riigiteenistuja jäi Eesti korrakaitsjatele bordellis vahele mitte vähem kui poolteist kuud tagasi. Politsei- ja piirivalveamet täpsustas, et see juhtus oktoobris.

Mosjukovi sõnul ei olnud Boriss saatkonna alaline töötaja. «Ta tuli siia teatud mõttes ajutiseks. Poolteist kuud tagasi läks ta tagasi Moskvasse,» ütles ta ja lisas, et mees ei kuulunud isegi diplomaatide nimekirja.

Kui kaua töötas Boriss ajutiselt saatkonnas, ei osanud pressiteenistus vastata. Samuti jäädi vastuse võlgu küsimusele, mis põhjusel lahkus mees Eestist.

Eilses Kanal2 saates «Krimi» sai näha videokaadreid, kuidas politsei tegi kontrollreidi Koplis asuvasse korterisse, kus tabati intiimteenust pakkunud ema ja tütar. Kaks naist olid juba mõnda aega pakkunud erinevatele klientidele mõnusat äraolemist. Korteris oli läbiotsimise käigus ka üks klient, kes ise nimetas ennast Morriseks. Tegelikult oli tegemist Vene saatkonna töötaja Borissiga. Tüdrukutega oli ta enda sõnul kohtunud juhuslikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles