Jüri Ratas peab Avandile ja Sepale aru andma (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujurikkujad Ott Sepp ja Märt Avandi.
Tujurikkujad Ott Sepp ja Märt Avandi. Foto: Peeter Langovits

«Tujurikkujaga» lõppearve teinud Märt Avandi ja Ott Sepp üllatavad ETV aastavahetusprogrammis sootuks uues rollis. Armastatud näitlejad viivad läbi traditsioonilise aastalõpu-intervjuu Eesti Vabariigi peaministri Jüri Ratasega.

«Ühest küljest on selline valik ebatraditsiooniline. Samas, Ott ja Märt on tõestanud oma tele- ja lavatöös suurepärast sotsiaalset närvi ning saavad ka selle ülesandega kindlasti hästi hakkama,» selgitab saatejuhtide valikut toimetaja Mart Normet.

Peaminister Jüri Ratas.
Peaminister Jüri Ratas. Foto: Liis Treimann

Ott Sepp usub, et vestlus peaministriga saab olema huvitav. «Oma piiratud intelligentsi juures suudan ma esitada ainult lihtsaid või väga lihtsaid küsimusi,» selgitab Sepp. «Ja mind väga huvitab, kuidas suudab Jüri Ratas neile keeruliselt vastata.»

Peaministri intervjuu toimetusse kuulub ka Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora, kes oli ka «Tujurikkuja» produtsent. Aasta ühe ootamatuma telesündmuse režissöör on Marek Miil, produtsent Lii Kuldmäe. Saadet tutvustava karikatuuri joonistas Karmo Ruusmaa.

Aastalõpuintervjuu on ETV ekraanil 31. detsembri õhtul kell 19.30.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles