Kui tihti peaks pesema rinnahoidjat?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maksim Kryglov / Panthermedia / Scanpix

Rinnahoidjat tuleks pesta pärast kolme kuni kuut kandmist. Lisaks ei tohiks kanda kogu aeg ühte ja sama rinnahoidjat, sest elastne materjal vajab aega, et puhata ja oma esialgne kuju saavutada. Loe lähemalt, milliseid soovitusi pesueksperdid rinnahoidjate kohta veel jagavad. 

Attn.com vahendab, et rinnahoidjad peaksid olema puhtad mitmel põhjusel. Esiteks tuleks rinnahoidjat pesta pärast kolme kuni kuut kandmist, sest materjal imab endasse higi ja baktereid. Lisaks tuleks hoolikas olla ka oma spordiriietega. Kui sa higistad palju, siis treeningrinnahoidjat peaks pesema pärast igat trenni.

Olenemata sellest, et rinnahoidja materjal imab ja hoiab endas baktereid, siis tavalisele, tervele inimesele ei peaks need midagi tegema, kui sul just mõnda haava rinnahoidja piirkonnas ei ole. Kui su nahk on mõnest kohast katki, siis võivad mikroobid leida sobiva võimaluse probleemide põhjustamiseks. Kuigi, kui nahal püsivad higi ja baktereid liiga kaua, siis võivad nad põhjustada aknet, halba lõhna ja haavandeid.

Kui sa juba oma rinnahoidjaid pesema asud, siis võiksid üle vaadata ka teksased. Head paari teksapükse ei pea kogu aeg pesumasinas pesema. Teksad koguvad enda sisse baktereid ja kuigi nad ei ohusta inimese tervist, siis nad võivad siiski levitada halba lõhna. Teksapükse võiks pesta umbes pärast nelja kuni kuut kandmiskorda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles