Napsitanud Madis Milling riigikogu ööistungil: konjak tööl on täitsa normaalne (17)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis TV3Play videost

Madis Milling oli ööistungil napsitanud, kuid väitis, et see tema otsustusvõimet ja töö tegemist ei mõjuta, mistõttu ei näe ta põhjust poleemikaks, vahendas TV3 saade «Seitsmesed uudised». Vaata täpsemalt videost.

Vihjeid, et Milling on patustanud, tuli TV3 reporterile nii koduerakonnast kui vastastelt ning ühel hetkel ei jätnud Milling ka ise selles kahtlust, vahendas «Seitsmesed uudised».

Milling ütles riigikogusaalist mikrofoni: «Ma (arusaamatu) juhtimise enda kätte võtta.»

«Tervist, Sven Soiver! Teid on ka rõõm näha,» tervitas Milling TV3 reporterit. Küsimusele, kas Milling on joonud, jättis Milling vastamata. «Läheb raskelt, saame hakkama,» sõnas ta.

Päeval pärast ööistungit ütles Milling, et alkohol ei mõjutanud tema otsustuspädevust. «Jumala eest, miks mitte. Pikk ööistung, kohv ja konjak, ma ei leia, et minu otsustuspädevus oleks sellepärast kannatanud,» rääkis Milling. 

Milling ütles, et piinlikust, kahetsust ega häbi ta ei tunne. «Ei, mitte mingil määral.» Küsimusele, kui palju ta konjakit jõi, vastas Milling, et jäägu see tema teada. 

Kommentaarid (17)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles