«Terevisiooni» uueks saatejuhiks saab Eero Reinu

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Reinu.
Eero Reinu. Foto: Ülo Josing / ERR

ETV saadet «Terevisioon» hakkab uuest aastast Urmas Vaino asemel juhtima Eero Reinu, kellega koos jätkab saatejuhina ka Katrin Viirpalu, teatas rahvusringhääling.

ETV meelelahutussaadete toimetust juhtiva Vaino sõnul oli uue ekraaninäo valimine pikk ja põhjalik protsess. «Selle saate puhul on hästi oluline, et inimesed hästi klapiksid ning nende nägemused ühtiksid. Eero puhul, mulle tundub, on see olemas,» ütles Vaino rahvusringhäälingu teatel.

Tema sõnul on kindlasti saateid, kus on lihtsam katsetada. ««Terevisioonis» on tööpäevad pikad – pärast saadet algavad järgmise päeva teemade arutelud ja planeerimised. Kindlasti on see saade, mis muudab inimese elukorraldust,» ütles Vaino.

«Terevisiooni» saatejuhina jätkav Viirpalu klapib enda hinnangul uue saatejuhiga hästi. «Esimesel kohtumisel peegeldas Eero minu naeratust oma naeratusega või oli see vastupidi... Igal juhul see toimis. Lisaks tuli temalt praktilist laadi juhatus, et nii mõneski pealinna söögikohas küsitakse liiga kõrget hinda. Hea algus,» ütles Viirpalu pressiteates.

Eero Reinu on ETV vaatajatele tuttav sügisel ekraanile jõudnud telesaatest «Eesti parim koolikokk». Kuni jõuludeni on «Terevisiooni» ekraanil kolm saatejuhti, Viirpaluga kahekesi hakkab Reinu hommikusaadet juhtima 9. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles