Repinskile kuuluvas talus suri viis pulli (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Poolteist nädalat tagasi leidis riigikogu liikmele Martin Repinskile kuuluva Konju talu pererahvas hommikul lauta minnes viis pulli oma asemetel surnult, hiljem on taluhoonete lähistel nähtud liikumas võõraid autosid ja inimesi, kirjutab Põhjarannik.

«Rohkem loomi seal haigestunud ega surnud ei ole,» välistas Ida-Virumaa veterinaarkeskuse juhataja Helgi Tepper ohtliku loomataudi võimaluse. «Veistel võib aga olla ka selliseid viirushaigusi, mis ei ole üldnakkavad, samuti bakternakkusi. Võetud proovide analüüsitulemused selguvad esmaspäeval, siis saab ehk midagi täpsemalt teada. Aga võib ka nii olla, et loomade surma põhjust ei selgugi.»

Konju talu omanikul Martin Repinskil on kahtlus, et loomad võidi mürgitada. «Kui nii mitu looma korraga sureb − ja varem pole midagi sellist kunagi juhtunud −, siis paratamatult tekib selline kahtlus,» rääkis ta Põhjarannikule.

Kahtlust süvendavad tema sõnul viimasel ajal talu maadel hoonete ligiduses liikuvad võõrad autod ja inimesed, kellel ei tohiks sinna mingit asja olla. «Tean, et mõned ajakirjanikud otsivad kontakte minu endiste töötajatega; tean, et ühel endisel töötajal on konkreetne majanduslik huvi, et Konju talu pankrotti läheks ja tema selle varad endale saaks,» rääkis Repinski.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles