USA idarannikul sai talvetormiga seotud õnnetustes surma kuus inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimore´is aset leidnud ahelkokkupõrge.
Baltimore´is aset leidnud ahelkokkupõrge. Foto: HANDOUT/REUTERS

USA keskosas ja idarannikul sai talvetormiga seotud õnnetustes surma kuus inimest, teatasid võimuesindajad.

Tihe vihma- ja lumesadu ning külmakraadidest põhjustatud libedus tõid kaasa sadu liiklusõnnetusi.

Vähemalt kuue inimese surm oli seotud halbade teeoludega ja võimud uurivad veel mitmeid õnnetusi, mis on tõenäoliselt ilmaga seotud.

Baltimore´i linnas paiskus maanteel ümber kütuseveok ja plahvatas. Ahelkokkupõrkes osales 55 erinevat sõidukit. Surma sai kaks ja vigastada kümneid inimesi. Kohaliku tuletõrjeülema Roman Clarki sõnul pole veel selge, kas kütuseveoki plahvatus põhjustas ahelkokkupõrke või oli see hoopis vastupidi.

Halva ilma eest hoiatati Maine´i elanikke Denverist Bangorini.

Indianas leidis libedal teel aset kümneid liiklusõnnetusi, milles hukkus vähemalt kaks inimest. Ohios sai surma naine, kui tema sõiduk kaotas jäisel teel juhitavuse ja kraavi paiskus. Nebraskas juhtus samalaadne õnnetus, mille järel auto vastu puud sõitis ja põlema lahvatas. Surma sai üks inimene.

Virginias sõitis Fairfaxi maakonnas libeduse tõttu teelt välja tuletõrjeauto, mis oli teel väljakutsele. Keegi vigastada ei saanud. Colorados häiris lumesadu samuti tugevasti liiklust.

"Ma olen töötanud 45 aastat tuletõrjeametis ja me kutsusime sellist asja maanteehokiks, kui kõik põrkavad üksteisega kokku," ütles Brightoni linna päästetöötaja Kevin Sweeney.

Põhja-Carolinas teatasid politsei- ja kiirabitöötajad rohkem kui sajast liiklusõnnetusest. Charlotte´i politsei andmetel sai kahes liiklusõnnetuses surma kaks inimest, kuid esialgu pole nende põhjused veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles