Vaata, kes võitsid kõige rohkem dividende

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski.
Oleg Ossinovski. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kõige suurema dividenditulu teenis Eestis Oleg Ossinovski, kes võttis enda ettevõttest Skinest Grupp eelmisel aastal 17 miljonit eurot, selgub täna avaldatud Äripäeva eriväljaandest Dividendide TOP.

Eelmises Dividendide TOPis oli Ossinovski 4,3 miljoni euroga seitsmendal kohal, siis võitsid edetabeli Transgroup Invest ASi omanikud Sergei Glinka ja Tatjana Liksutova, kes mõlemad teenisid 8,4  miljonit ­eurot. Värskes edetabelis on nad 4,17 miljoni euroga viiendal kohal, vahendab Äripäev.

Dividendide edetabelisse on jõudnud ka mitu noort ettevõtjat, kes on tegutsenud ettevõtluses suhteliselt lühikest aega. 

Kõige kõrgemal kohal asub Hardi Meybaum (34), kes on selles edetabelist esimest korda. Tema võttis eelmisel aastal ettevõttest Vantage Solutions 6,39 miljonit eurot ja on kolmandal kohal Oleg Ossinovski ja transiidiärimehe Sergei Petrovi järel.

Meybaum on otsustanud Vantage Solutionsi likvideerida ja sel aastal võttis ta firmast välja miljon eurot. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles