Töötul mehel aitab saatusele vastu panna lamba häält tegev kits

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard jagab oma elamist kahe kassiga, kellele korraldab vahepeal kontserte. Lõõtsatõmbamine on tegevus, mis aitab minema peletada nii igavust kui masendust, mida üksinda elamine ikka tekitama kipub.
Eduard jagab oma elamist kahe kassiga, kellele korraldab vahepeal kontserte. Lõõtsatõmbamine on tegevus, mis aitab minema peletada nii igavust kui masendust, mida üksinda elamine ikka tekitama kipub. Foto: Elmo Riig

Kui võtta Uusnast suund Saareküla poole, võib näha pooleldi kollast ja pooleldi valget mitmepereelamut, kus elab 53-aastane Eduard Sild. Mõne kuu eest lasi ta endale Tartu tagant kitse tuua, kuid ei osanud oodatagi, et too lamba häält teeb. Vähemalt peremehe meelest.

Just tänu lamba moodi häälitsevale kitsele leidis Sakala tee Eedu juurde, sest ta on loomast suures vaimustuses ja jaganud oma rõõmu näiteks kohalikus poes käies. Esialgu arvas ta, et võiks seda ilmaimet kaameramehed filmima kutsuda, aga hiljem leidis, et kitsest tasuks kusagil naljanurgas kirjutada.

Et oma kõrv on kuningas, suundumegi kohe aiaserva ehitatud putkade juurde, millest ühes peab Eduard Sild kahe lüpsikitse kõrval sokku. Too mökitab vaikselt, teised ei tee sisenejate peale piuksugi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles