Maamessi südamesse kerkib infokeskus

, Maamessi projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maamess

25 aastaga on Maamessi pindala kasvanud silmaga nähtavalt, praeguseks on kasutusel 60 000 ruutmeetrit. Messil orienteerumiseks on külastajatele abiks viidad, skeemid ja infotöötajad.

Tänavu astub Maamess suure sammu edasi, et teha informatsioon veelgi kättesaadavamaks – esmakordselt messi ajaloos püstitatakse territooriumi keskele kolmekorruseline infokeskus, kus asub külastajatele suunatud infopunkt, ajakirjanike ala ning vaateplatvorm. Kuivõrd infokeskusest saab üks messi kõrgemale ulatuvaid objekte, lihtsustab see messialal orienteerumist ja küsimuste tekkimise korral on infotöötajaid kerge leida.

Infokeskuse tippu, nelja külge paigaldatakse LED-ekraanid, mida on võimalik igast ilmakaarest vaadata. Ekraanide vahendusel saab jälgida messi otseülekannet, intervjuusid ja kokkuvõtteid Maamessi sündmustest. Et ekraanidel kuvatav oleks näha veelgi laiemalt, jookseb pilt samal ajal ka ekraanidel, mis paigaldatakse suurematele toitlustusaladele, messi peaväravasse ja messikeskuse fuajeesse.

Ettevõtetel on ühtlasi võimalus ekraanidel reklaami näidata. Täpsem info korraldajatelt.

Et 2016. aasta on lõpusirgel, soovivad maamessi korraldajad kõigile ilusaid jõule, head vana aasta lõppu ning edukat uut aastat!

Kohtumiseni 2017. aastal, Maamessil näeme!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles