Jõuluvanadeks riietatud tsiklimehed asuvad heategudele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu

Kui ilmataat vähegi võimaldab, kavatsevad tsiklimehed jõululaupäeval selga tõmmata punased kuued, võtta garaažist oma kaherattalised ning, ise kingikoormate all ägisedes, asuda heategudele. Kingituste saajateks on lastekodulapsed ja seda nii Paides, Oisus kui Koerus.

Motoklubi Alempois MC president Martin Kruus selgitas, et kui mootorratturid on lumeta pühadel juba tavaline nähtus, siis sellisel kujul heategevusaktsiooni korraldavad nad esmakordselt. Põhjuseks: tsiklimeeste heategudesoov ja toetajate leidmine. „Sel aastal vaid lustisõitu ei tee. Meil on päris palju kommipakke, mille sooviksime lastekodudesse lastele viia. Kas see saab teoks autode või tsiklitega, sõltub konkreetselt jõululaupäeva ilmast,” avaldas ta. „Kehv ilmaga, kõige hullem on jää, mootorratastega pikka sõitu ette võtta ei taha. Linnavahel Türil või Paides, seda võib.”

Kruus lisas, et samasugust kingituste jagamise (Kommijagamise tuur 2016) aktsiooni korraldavad tsiklimehed lisaks Järvamaale ka Eesti suuremates linnades. Lisaks Alempoisi liikmetele jagavad Järvamaal pakke ka Patune Mcc liikmed.

Kommid jaotasid asjaosalised sobivas suuruses pakkidesse juba möödunud pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles