Fury naaseb poksiringi ja valmistub supermatšiks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (punastes pükstes) ja Tyson Fury
Vladimir Klitško (punastes pükstes) ja Tyson Fury Foto: SCANPIX

Suurbritannia poksikuulsus Tyson Fury võib juba 2017. aasta aprillis või mais poksiringi naasta. Tema treener Peter Fury kinnitas, et 28-aastane poksija on tagasi treeningutel ja töötab tagasituleku nimel.

Endisel IBFi, IBO, WBA ja WBO maailmameistril tekkisid tänavu terviseprobleemid, mis pole tal lubanud oma tiitleid kaitsta. Nüüd on britt oma meistrivöödest ilma jäänud, kuid ta püüab need lähiajal tagasi saada. Peter Fury sõnul loodetakse juba järgmisel aastal kohtuda Denotay Wilderiga, kellele kuulub WBC maailmameistritiitel. Enne seda on Furyl plaanis võtta ette paar veidi madalama kategooria poksijat ja seeläbi end taas vormi ajada.

«Ta treenib iga päev ning teda võib tagasi poksiringi oodata järgmise aasta aprillis või mais,» ütles Peter Fury. «Tahan näha, kuidas Tyson läheb vastamisi Wilderiga. Sellest saaks tõeline supermatš.»

Fury käis viimati poksiringis 2015. aasta lõpus, kui ta alistas kohtunike otsusega Vladimir Klitško.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles