Video: kass ründab armutult jõulupuud

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt oli vähe kodusid, kus jõulude ajal polnud uhket jõulupuud. Kuigi jõulukuusk aitab kodus jõulumeeleolu luua, pole see kõige praktilisem asi siis, kui sul on lemmikloomad.

Lõuna-Rootsis elav Anna-Carin Gustavsson sai seda omal nahal kogeda, kui tema noor kass nimega Stina otsustas jõulupuu otsa ronida ja sealt ehteid maha loopida. Gustavssoni sõnul ronis kass puu otsa peaaegu iga päev ja tavaliselt lubas naine tal seal ka istuda, kirjutab The Local.

Vaid õhtuti ja öösiti ei tahtnud naine, et Stina puu otsas turniks, kuna see võis lapsed üles ajada. Gustavsson selgitas, et neil on kodus kunstkuusk, mis on üsna hästi vastu pidanud, Stina on kõigest mõned oksad suutnud ära painutada. 

Naine tunnistas, et tal pole teistele kassiomanikele häid nõuandeid jagada: «Mina ja mu lapsed ei oska kassi distsiplineerida, seega nõuandeid mul jagada pole. Aga ma olen kuulnud, et veepudelist võib abi olla, millega kassi piserdada.»

Stina on kodukass, kes käib aeg-ajalt ka õues. Omaniku sõnul meeldib Stinale ka õues igale poole ronida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles