Vene võimud: leitud on 15 lennukatastroofis hukkunut ja teine must kast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa eriolukordade ministeeriumi heaks töötav sukelduja toob Mustast merest välja järjekordse tüki allakukkunud lennukist.
Venemaa eriolukordade ministeeriumi heaks töötav sukelduja toob Mustast merest välja järjekordse tüki allakukkunud lennukist. Foto: Artur Lebedev/TASS/Scanpix

Venemaal Sotši piirkonnas on leitud 15 Tu-154 õnnetuse ohvrit ning päästjad said merepõhjast kätte veel ühe andmesalvesti Musta merre kukkunud Vene lennukist, teatas täna Vene kaitseministeerium.

«Uuendatud andmete järgi on lõunase seisuga leitud 15 surnukeha ja 239 kehatükki,» teatas ministeerium avalduses.

Täna tõmmati merepõhjast välja ka teine lennuandmete salvesti ehk must kast. Esimene leiti eile ning selle analüüs juba käib.

Vene kaitseministeeriumi lennuk Tu-154, mille pardal oli 92 inimest, kukkus pühapäeval Musta merre peatselt pärast õhkutõusu Sotšist Adleri lennuväljalt.

Lennuki reisijate seas oli 64 kuulsa Aleksandrovi-nimelise Punaarmee koori lauljat ja nende dirigent Valeri Halilov, kes pidid osalema Süürias Hmeimimi baasis uusaastapidustustel, samuti telekanalite Pervõi Kanal, NTV ja Zvezda kolmeliikmelised võttegrupid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles