Punase kuke aasta märksõna on armastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

On oodata küllaltki rasket, keerulist ja ootamatusi täis aastat. Et veidigi oma elu sujuvamaks muuta, tuleks rohkem pühenduda oma isiklikule elule.

Kuna õnne ja külluse planeet Jupiter liigub Kaalude märgis, tuleks ära kasutada Jupiteri positiivse mõjuga energia. Kuna Kaalud on ilu, harmoonia ja suhtlemise märk, siis ümbritsege end kõige ilusaga, täiendage oma garderoobi, muutke oma imagot, üllatage oma partnerit millegi ilusaga, tegelege kodu ja lastega, võtke osa kultuuriüritustest.

Tulemas on suurepärane aasta sassiläinud suhete klaarimiseks ja ka uute suhete loomiseks. Selle aasta märksõna võiks olla armastus. Kui oskate pühenduda rohkem enda elu huvitavamaks muutmisele, suudate ära hoida palju raskusi ja pahandusi, mida kipub sel aastal aeg-ajalt andma tõsise ja kriitilise mõjuga Saturni positsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles