Galerii: Babylon & EX-J ja Deja Vu talvised moetrendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 23. detsembril tõi Baileys oma kooreste maitsetega Lounge Deja Vu’sse selle kuu stiilseima peo DiModa! Moegurmaanide rõõmuks vallutas öölokaali lava Babylon & EX-J värvikas moekollektsioon Christmas Collection!

DiModa – see oli linna stiilsem pidu, mis hiilgas maitsvate kokteilide ja elegantse seltskonnaga! Deja Vu laval pakkus silmailu eksklusiivne Babylon & EX-J moekollektsioon Christmas Collection, mis viis selle hooaja moetrendid uutesse kõrgustesse! Stiilselt maitsvate kokteilidega, mis olid justkui Pariisi moelavadelt tulnud, kostitas külalisi Baileys ja kõige moodsamat muusikat mängis varaste hommikutundideni DJ Kaido Kaasik!

Sel laupäeval, 31.12 avab vaid üheks ööks Lounge Deja Vu’s uksed eksklusiivne Moët & Chandon ööklubi, kus šampanjast puudust ei tule! See on klubi, mis purustab kõik piirid ja paneb Tallinna särama, võttes uue aasta vastu uhkemalt kui eales varem – šampanjavannide, säraküünalde ning vastupandamatu Reane Rain’iga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles