Must aasta liikluses (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Pärnamäe teel hukkus juhitavuse kaotanud ja vastu puud sõitnud autos kolm noort meest.
Tallinnas Pärnamäe teel hukkus juhitavuse kaotanud ja vastu puud sõitnud autos kolm noort meest. Foto: Mihkel Maripuu

Aasta 2016 kujuneb üllatuslikult viimase aja kõige mustemaks aastaks liikluses – õnnetustes sai viga pea sada inimest rohkem ning hukkus neli inimest rohkem kui mullu.

«Sel aastal on meil kolm liiklusõnnetust, kus hukkus kolm inimest, ning kaks liiklusõnnetust, kus hukkus kaks inimest. Eesti kohta on need väga suured arvud,» nentis politsei- ja piirivalveameti (PPA) juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo.

Juuli lõpus hukkus Ida-Virumaal liinibussi ja auto kokkupõrkes kolm noort. Seltskond sõitis BMWga Aseri vallas tanklast välja ja Narva maanteele parempööret sooritades libiseti vastassuunavööndisse. Narvast Tallinna suunas liikunud bussi roolis olnud naisel ei õnnestunud kokkupõrget vältida. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid sündmuskohal sõiduautos olnud 20-aastane naine ja 21-aastane mees. Haiglasse viidi nii roolis olnud 27-aastane mees kui ka 21-aastane naine. Viimast ei õnnestunud arstidel päästa.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles