Ilves ja Hausenberg krooniti kahevõistluses Eesti meistriks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Kahevõistluse tavadistantsi Eesti meistrid on Kristjan Ilves ja Triinu Hausenberg. Mõlema kuldmedalivõitja edu konkurentide eest oli mäekõrgune.

Hüppemäel sai Ilves kirja 93 meetrit, mis andis talle teise koha. Päeva parima hüppe tegi Artti Aigro, kes lendas 94,4 meetri kaugusele. Suusarajale pääses Aigro 22 sekundit enne Ilvest. Kolmandana läks murdmaadistantsile Han Hendrik Piho, kelle hüppe pikkus oli täna 90,5 meetrit.

Suusarajal ei olnud Ilvesele vastast ning finišis oli tema edu teise koha saanud Han Hendrik Piho ees minut ja 55 sekundit. Kolmas oli Karl-August Tiirmaa (+1.57), neljas Kail Piho (+3.26), viies Andreas Ilves (+3.57) ja kuues Markkus Alter (+8.42). Aigro langes lõpuks kümnendaks (+11.56).

Naiste arvestuses järgnesid Triinu Hausenbergile hõbemedali võitnud Annemarii Bendi (+3.37) ja pronksinaine Meiliis Kukk (+5.04).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles