Naine tungis Kohtla-Järvel korterisse tagaotsitavat otsima tulnud politseinikele kallale

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ida-Virumaal Kohtla-Järvel tungis naine eile korteris kallale väljakutsele saabunud kahele politseinikule, kes pidasid ründaja kinni.

34-aastane naine tungis eile Kohtla-Järvel Sakala tänaval asuvas korteris kallale 27-aastasele ja 24-aastasele politseinikule, teatas Ida prefektuur.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul läks kaks meespolitseinikku kontrollima infot, et korteris võib viibida tagaotsitav.

Intsidendi ajal oli korteris ainult agressiivseks muutunud naine. Politseinikke rünnanud naine oli kaine. Politseinikud said rünnakus vaid kergeid vigastusi, mis ei takistanud neid oma tööülesandeid jätkamast.

Politseipatrull pidas naise kinni.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja vastu. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles