Müsteerium saab lahenduse: Samsung avalikustab Note 7 süttimiste põhjuse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungile suure kahjumi toonud Galaxy Note 7
Samsungile suure kahjumi toonud Galaxy Note 7 Foto: SCANPIX

Reutersi andmetel kavatseb Lõuna-Korea ettevõte Samsung veel käesoleval kuul avalikustada oma Galaxy Note 7 nutitelefonide süttimiste põhjuse.

Seni pole Samsung ametlikku põhjust mullu sügisel maha kantud telefoni süttimisprobleemidele andnud. Oktoobris teatas ettevõte, et alustab nende väljaselgitamiseks põhjaliku uurimistööd.

Samsung oli sunnitud sadade ülekuumenemis- ja süttimisjuhtumite tõttu oma sügishooajaks müüki toodud lipulaeva Note 7 tagasi kutsuma ja maha kandma. Maailma suurima telefonitootja hinnangul jääb seetõttu pikemas perspektiivis teenimata üle 5 miljardi dollari kasumit.

Kuigi rahvusvahelises meedias on spekuleeritud süttimiste võimalike põhjuste teemal juba kuid, pole Lõuna-Korea suurim ettevõte siiani omaenda ametliku versiooniga lagedale tulnud.

Investorid ja analüütikud on korduvalt rõhutanud, et Samsung peab klientide usalduse tagasiteenimiseks aga seda võimalikult ruttu tegema, kuna vastasel juhul mõjutab see ka vaid mõne kuu pärast turule tuleva Galaxy S seeria järgmise põlvkonna tipptelefoni müüginumbreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles