Sildaru, Tänaku ja sõudjate võitude ootus ning pallimängijate raskused

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaloo noorim X-mängude võitja kodulumel. (II koht) Jaanuari lõpus X-mängudelt kuldmedali võitnud Kelly Sildaru näitas märtsi alguses maailmaklassi kodulumel Nõmme Lumepargis toimunud Slopestyle Jamil. Teist kohta edestas noor trikisuusataja 66 punktiga. 4. märts. Foto Eero Vabamägi.
Ajaloo noorim X-mängude võitja kodulumel. (II koht) Jaanuari lõpus X-mängudelt kuldmedali võitnud Kelly Sildaru näitas märtsi alguses maailmaklassi kodulumel Nõmme Lumepargis toimunud Slopestyle Jamil. Teist kohta edestas noor trikisuusataja 66 punktiga. 4. märts. Foto Eero Vabamägi. Foto: Eero Vabamägi

Möödunud hooaja kohta esitatud kümnest küsimusest suutis Postimehe sporditoimetus anda õige vastuse viiele ehk tabavusprotsent oli 50. Võrreldes aasta varema ennustusega oli seekord üks vale vastus rohkem. 

Me ennustasime, et Kalev/Cramo korvpallimeeskond toob Eesti meistritiitli tagasi Tallinna, et EOK presidendivalimistel eelistatakse ärimeest poliitikule – tõsi, see läks napimast napilt –, et Kaia Kanepi ei suuda võtta tagasi kodust naiste tennise esireketi rolli, et Rein Taaramäe ei ületa oma suurtuuride parimat kohta, kuid saab suurtuuri etapivõidu ning Baruto võidab mõne sobiva tasemega vabavõitluse matši, kuid läbimurret sellel alal ei tee.

Uskusime, et Kristina Šmigun-Vähi dopingulugu saab lõpuks ometi lahenduse, kuid tegelikult seda ei juhtunud. Lootsime ka, et Ott Tänak jõuab vähemalt kolmel MM-rallil auhinnakohale, kuid Eesti parim rallimees tõusis nii kõrgele kaks korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles