Jõgeval arestimaja kinni: politseinikud on sunnitud kurikaelu Tartu vedama (4)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva jaoskonna juht Ivar Dubolazov seisab viis aastat tagasi valminud politsei- ja kohtumaja arestikambris, kuhu enam ühtegi kostilist ei paigutata.
Jõgeva jaoskonna juht Ivar Dubolazov seisab viis aastat tagasi valminud politsei- ja kohtumaja arestikambris, kuhu enam ühtegi kostilist ei paigutata. Foto: Eili Arula

Uue aasta algus tõi Jõgeva politseinikele tööd juurde. 1. jaanuarist on Jõgeva politseijaoskonna arestikambrid suletud. Ja neli kohta sealsetes kainestuskambrites jäävad purjutajate kasutada vaid märtsi alguseni. Edaspidi tuleb Jõgeva politseinikel toimetada kurikaelad ja alkoholiga liialdanud kodanikud Tartu või Viljandi arestimajja.

«Eks ta kahetsusväärne olukord ole, et meie politseinikud peavad nüüd mõnes mõttes taksoteenust osutama, kuid midagi pole parata,» sõnas Jõgeva politseijaoskonna juht Ivar Dubolazov.

«Politsei peadirektor tegi selle otsuse. Meie oleme vaid väikesed mutrikesed ning teeme nii, nagu nõutakse,» märkis Tartu arestimaja juht Aleksandr Naidis, kelle töökoormus Jõgeva arestimaja sulgemisel kasvab. Paraku palgatõusu ülesannete lisandumisel ei kaasne.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles