TTÜ suurreform tõi tüli (5)

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tehnikaülikooli muuseumi kollektiiv – direktor Liia Rebane (vasakult), peavarahoidja Ave Tarvas, turundusjuht Tiina-Maria Vint ja näituste kuraator Mari Luukas – on ametis veel jaanuari lõpuni.
Tallinna Tehnikaülikooli muuseumi kollektiiv – direktor Liia Rebane (vasakult), peavarahoidja Ave Tarvas, turundusjuht Tiina-Maria Vint ja näituste kuraator Mari Luukas – on ametis veel jaanuari lõpuni. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) muuseumi direktorit Liia Rebast ootas uuel aastal tööle tulles ebameeldiv uudis – ülikooli reformimise käigus kaotati ära tema ametikoht, mispeale andsid lahkumisavalduse ka teised muuseumi töötajad.

«Teadusprorektor ütles, et olen head tööd teinud, aga koostööd enam ei jätkata,» rääkis 2. jaanuaril koondamisteate saanud Liia Rebane, ja lisas, et ehkki kogu ülikooli struktuurireformi on väga pikalt ette planeeritud, tuli selline uudis väidetavalt üllatusena.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles