Arsenal leppis Bournemouthi vastu viigiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud kerkis Arsenali päästjaks.
Olivier Giroud kerkis Arsenali päästjaks. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 20. voorus tuli Arsenal võõrsil AFC Bournemouthi vastu välja kolmeväravalisest kaotusseisust ning teenis seega 3:3 viigi eest tabelisse juurde ühe punkti.

Esimene poolaeg kuulus võõrustajatele, kelle eest said jala valgeks nii Charlie Daniels 16. minutil kui ka Callum Wilson, kes realiseeris neli minutit hiljem penalti. Teisel poolajal lisas 58. mänguminutil juba kolmanda värava Ryan Fraser.

Arsenali tõi 70. minutil mängu tagasi Alexis Sanchez, viis minutit hiljem lisas teise Lucas Perez ning kohtumise teisel üleminutil päästis Arsenalile viigipunkti Olivier Giroud. Seejuures eemaldati Bournemouthi mängija Simon Francis 82. minutil mängust.

Tabelis hoiab Arsenal praegu 41 punktiga neljandat kohta, Bournemouth on jätkuvalt 25 punktiga üheksandal positsioonil. Täna mängivad selle vooru viimase kohtumise liider Chelsea ning viiendal kohal asuv Tottenham Hotspur.

Uue peatreeneri Paul Clementi käe all teenis aga olulise võidu seni liigatabeli viimast kohta hoidnud Swansea City, kes alistas võõrsil 2:1 Crystal Palace'i. Võidu sai kirja ka Stoke City, alistades 2:0 Watfordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles