Nortal sõlmis Omaanis 10 miljoni eurose koostööleppe

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali juht Priit Alamäe.
Nortali juht Priit Alamäe. Foto: Liis Treimann

Rahvusvaheline tarkvara- ning ärikonsultatsioonide ettevõte Nortal sõlmis sel nädalal koostööleppe Omaani tööjõuministeeriumi ning infotehnoloogia haldusasutusega kohaliku tööjõu planeerimise ja haldamise süsteemi arendamiseks.

Nortali Lähis-Ida piirkonna juhi Peeter Smitti sõnul on projekti eesmärk reformida riigis võõrtööjõu haldamisega seotud protsesse, võimaldades ministeeriumil tööjõudu paremini juhtida ning muutes inimestele taotluste esitamine lihtsamaks.

«Tegemist on e-valitsuse projektiga, mis annab ministeeriumile paremad tööriistad ning mõjutab laiemalt ka kogu Omaani ettevõtluskeskkonda,» kommenteeris Smitt.

Arendustöödega alustatakse 2. märtsil ning süsteem plaanitakse valmis saada kahe aastaga. Projekti kogumaksumuseks on 3,76 miljonit Omaani riaali ehk ligi 9,38 miljonit eurot.

Nortal on rahvusvaheline strateegiliste muutuste ja tehnoloogia täisteenust pakkuv ettevõte, mille klientide hulka kuuluvad valitsused ja juhtivad ettevõtted üle maailma.

Nortal teostab projekte ligi kahekümnes riigis ning annab tööd enam kui 500 spetsialistile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles