Ratastel nahakabinet töötab homme Jõgeval

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksesse furgooni mahtuv diagnoosikabinet laotub sihtpunkti jõudes kahetoaliseks diagnoosikeskuseks.
Väiksesse furgooni mahtuv diagnoosikabinet laotub sihtpunkti jõudes kahetoaliseks diagnoosikeskuseks. Foto: Sille Annuk

Mobiilne nahakabinet alustab uut tööaastat homme Jõgeval, nädala pärast on see Viljandis ja siis Paides.

Tartu Ülikooli Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael ütles, et selles kabinetis võtab vastu väga suurte kogemustega nahaarst Külli Paasik. Jaanuarikuu vastuvõttudele on veel vabu aegu.

Vastuvõtule pöördumiseks palutakse broneerida vastuvõtuaeg kas kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil 731 9100 või kliinikumi kodulehel. Interneti broneeringul tuleb eriala juures täpsustada mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet ja asukoht, kuhu minna soovitakse.

Nahaarsti vastuvõtule pöördumiseks ei ole tarvis perearsti saatekirja, ravikindlustatud isikutel tuleb tasuda tavapärane visiiditasu 5 eurot.

Ratastel majja mahub väike uuringukeskus./ Sille Annuk
Ratastel majja mahub väike uuringukeskus./ Sille Annuk Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet peatub Lõuna- ja Kirde-Eesti keskustes kord nädalas, võimaldades nii kiirendada inimeste õigeaegset jõudmist nahaarsti juurde naha pahaloomuliste kasvajate kahtlusel. Kabinetis on kaasaegne aparatuuri nahakasvajate diagnoosimiseks.

Mobiilsed diagnoosikabinetid soetas Eesti Vähiliit ETV heategevusprogrammi «Jõulutunnel» abil – 2015. aasta lõpus koguti annetusi naha- ja eesnäärmevähi varajase diagnoosimise kabineti avamiseks.

Nahakabineti graafik on siin: http://www.kliinikum.ee/press/1757-mobiilse-nahakasvajate-diagnoosimise-kabineti-graafik-2017a-esimeses-kvartalis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles