Traagilise lennuõnnetuse tagajärjel liitub Brasiilia klubiga ligi 20 uut mängijat

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chapecoense jalgpallimeeskonna hukkunud mängijate mälestamine.
Chapecoense jalgpallimeeskonna hukkunud mängijate mälestamine. Foto: SCANPIX

Paar kuud tagasi traagilises lennuõnnetuses pea kogu oma jalgpallimeeskonna kaotanud Brasiilia jalgpalliklubi Chapecoense sõlmib tulevaks hooajaks lepingud ligi 20 uue jalgpalluriga.

Klubi jalgpallidirektori Rui Costa sõnul vajavad nad meeskonna komplekteerimisel teiste jalgpallimeeskondade abi. «Ainult koostöös teiste klubidega saame endale kvaliteetsed, kiired ja eelarvele sobilikud mängijad,» rääkis ta.

Chapecoense alustab hooajaeelset ettevalmistust sel reedel. Hooaeg algab neil aga 26. jaanuaril, kuid koduväljakul minnakse vastamisi Joinville’iga.

29. novembril toimunud lennukatastroofis hukkus 71 inimest. Lennuk oli teel Kolumbias toimuma pidanud Copa Sudamericana finaalmängule, mille tiitli pühendas finaalivastane Atletico Nacional pärast tragöödiat Chapecoensele. Õnnetuses jäid ellu vaid meeskonna kaitsjad Neto ja Alan Ruschel ning varuväravavaht Jackson Follmann, kellel amputeeriti osaliselt jalg.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles