Uues tragikomöödias seksisõltlastest mängib ka Stig Rästa

Kirke Ert
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uues tragikomöödias seksisõltlastest mängib ka Stig Rästa.
Uues tragikomöödias seksisõltlastest mängib ka Stig Rästa. Foto: Huhhuhfilmi

Alates 20. jaanuarist jõuab Eesti kinodesse Maarit Lalli (Soome) tragikomöödia «Kuues kord», kus üht olulist kõrvalosa mängib Eesti muusik ja laulukirjutaja Stig Rästa, kelle loomingut samuti filmis kuulda saab, sealhulgas lugu «Goodbye to Yesterday».

«Kuues kord» on tragikomöödia seksisõltlastest: naisest, kes teab kuidas öelda «jah» öelda ning mehest, kes ei tea, kuidas öelda «ei».

Annika (Pihla Viitala) on isehakanud mitte kõige parem eradetektiiv. Ricky (Antti Luusuaniemi) aga kinnisvaramaakler, kes vajab üht kalendrit töö, teist naiste jaoks. Annika ja Ricky kohtuvad. Kõik, mida Annika tahab, on seks, Ricky jaoks on see igati sobiv.

«Kuues kord» on portree kaasaegsetest linnainimestest, kes oma elu rõõmsalt segamini pööravad.

Stsenaarium ja režii Maarit Lalli, operaator Teppo Högman.

Osades:  Pihla Viitala, Antti Luusuaniemi, Minna Haapkylä, Stig Rästa, Arja Saijonmaa, Dick Idman, Pirkka-Pekka Petelius, Esko Salminen, Reino Nordin, Aksa Korttila, Sebastian Rejman jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles