Vaata järgi: Imemees Ustjugov tegi järjekordse võiduga rekordi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Murdmaasuusatajate mitmepäevasõit Tour de Ski jätkus pärast puhkepäeva Dobbiacos, kui meestele oli kavas 10 km eraldistardist vabatehnikasõit. Taas kerkis esimeseks venelane Sergei Ustjugov, kes edestas prantslast Maurice Manificat' 0,4 sekundiga. Ustjugov on käesoleval Tour de Skil võitnud kõik viis etappi ja rohkem pole ühel suusatuuril etappe võitnud mitte keegi.

Kolmanda koha sai norralane Simen Hegstad Krüger (+16,6), neljas oli soomlane Matti Heikkinen (+17,3). Üldarvestuses teisel kohal jätkav Norra staar Martin Johnsrud Sundby piirdus täna alles 14. kohaga (+36,9). Kokkuvõttes jääb Sundby Ustjugovile alla 1 minuti ja 34 sekundiga.

Tour de Ski jätkub homme Val di Fiemmes eelviimaste etappidega, naised sõidavad ühistardist 10 km klassikat, meeste distantsi pikkuseks on 15 km.

Meeste konkurentsis on tänavu olnud suurepärases hoos venelane Sergei Ustjugov, kes on nelja etapi järel haaranud kindlalt juhtohjad. Venelase lähimaks konkurendiks on norralane Martin Johnsrud Sundby, kes jääb liidrist maha 42,2 sekundiga. Järgmised mehed kaotavad juba üle minuti.

Tour de Ski üldseis 4. etapi järel:

1. Sergei Ustjugov (Venemaa) 1:52.18,1

2. Martin Johnsrud Sundby (Norra) +42,2

3. Alex Harvey (Kanada) +1.18,8

4. Dario Cologna (Šveits) 1.24,6

5. Matti Heikkinen (Soome) +2.00,0

6. Marcus Hellner (Rootsi) +2.02,6

7. Didrik Tönseth (Norra) +2.02,6

8. Simen Hegstad Krueger (Norra) +2:07,4

Tour de Ski lõppeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles