Loe, millised staarid esinevad Eesti Muusikaauhindadel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Promopilt

26. jaanuaril toimuva Eesti Muusikaauhinnad 2017 auhinnagala esinejad on Metsakutsu, Karl-Erik Taukar ja I Wear* Experiment. Eesti tähtsaima muusikute auhinnatseremoonia esinejate rida täieneb veelgi. 

Tuntud räppar Metsakutsu jaoks jäi eelmine aasta meelde uskumatu kvaliteedi taseme tõusuga. «Cartooni tähelend, Jüri Pootsmann ja Karl-Erik Taukar ei jää millegagi alla maailma muusikatööstuses toimuvale,» lausus Metsakutsu. «Minu enda jaoks oli eelmine aasta muusikalises mõttes läbi aegade edukaim - plaadileping Universaliga, seni suurim singel «Ära mine närvi» ja loomulikult mu kolmas kauamängiv «Kuhu koer on maetud» on vaid mõned head näited,» lisas artist.

Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Liis Treimann

Karl-Erik Taukarile tõi aasta 2016 palju meeldejäävaid kontserte ja teise täispika stuudioalbumi. «Maailmamuusika jaoks oli eelnev aasta muidugi kurb aasta, kuna lahkus nii mõnigi legend,» kommenteeris laulja. «Teisalt ilmus nii Eestis kui ka välismaal palju tugevaid albumeid ja lugusid uutelt artistidelt,» lisas Karl-Erik Taukar.

Karl-Erik Taukar esitles Von Krahlis teist albumit
Karl-Erik Taukar esitles Von Krahlis teist albumit Foto: Toni Läänsalu

Jaapanis kontserdireisil viibiv I Wear* Experiment kommenteeris eelmist aastat kui ühte kõige olulisemat. «2016. aastasse mahuvad nii debüütalbumi avaldamine kui Baltikumi tuur Hurtsiga. Eduka aasta lõpetasime Euroopa tuuriga ning oleme hetkel juba Aasia kontsertreisil,» lisas I Wear* Experiment.

I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Viljandi Vibes

Nagu tavaks, luuakse kõikidele Eesti Muusikaauhinnad galal esinejatele ainult selleks õhtuks tehnilised erilahendused. Galat juhivad Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar. Piletid on müügil Piletilevis.

Otseülekande auhindade kättejagamisest teeb TV3. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatava gala käivitab taas Jägermeister. Toetavad Deezer, Eesti Autorite Ühing,  Eesti Esitajate Liit ja Hasartmängumaksu Nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles