Mida teha, kui parklas liikuma pääsenud ostukäru mõlgib autot?

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parklatesse laokile jäänud ostukäru võib autoomanikule põhjustada suure remondiarve. Foto on illustratiivne.
Parklatesse laokile jäänud ostukäru võib autoomanikule põhjustada suure remondiarve. Foto on illustratiivne. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

On üsna ebameeldiv, kui parklas auto juurde minnes näed sellel hiljuti tekkinud mõlki ja süüdlast ei paista kusagil. Pole võimatu, et selle on tekitanud näiteks tuulega veerema pääsenud ostukäru.

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul on nad selliste juhtumitega kokku puutunud. «Oleme iga juhtumit eraldi vaadanud ning vastavalt asjaoludele ka lahendust otsinud või nõu andnud. Paljudel juhtudel on ostukäru hooletult parklasse vedelema jätnud teine klient. Seeläbi õnnetusse sattunud kliendil või ka meil on seda isikut väga raske tuvastada,» tõdes ta.

Bats lisas, et parklad proovitakse siiski ise korras hoida. Kõikides suuremates parklates on olemas kärumajad, kuhu klient peaks ostukäru tagastama, ning samuti töötavad kärupaigaldajad, kes parklatel silma peal hoiavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles