Kalev muutus ühtsemaks ja parandas tabeliseisu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Tartu Ülikool.
Kalev/Cramo - Tartu Ülikool. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond lõi laupäeval koduse suurima rivaali Tartu alistamisega justkui mitu kärbest ühe hoobiga. Nad jätsid endale hea võimaluse lõpetada meistriliiga põhiturniir esikohal ning tagada sellega eeldatavas finaalseerias koduväljakueelis. Lisaks suudeti varasemast enam näidata meeskonna ühtsust.

Kalevi võiduga 85:75 lõppenud kohtumises panid nad oma paremuse maksma teisel poolajal. Kaitses tõmmati end veidike rohkem pingule ning rünnakul tabati hästi kaugviskeid. Tõsi, lõpu eel lasti end korraks lõdvaks ning tartlased jõudsid kolme punkti kaugusele, kuid kaks kiiret kolmest, ning Kalev oli taas turvalises eduseisus.

Kalevi peatreenerile Alar Varrakule valmistas enim heameelt teadmine, et vahepealsetest meeskonna sees peetud jutuajamistest oli kasu ning platsil müttas üksteist ergutav ja varasemast rohkem palli jagav seltskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles