Kaja Kallas võrdles Jürgen Ligi õunaussiga (11)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Reformierakonna aseesimees Kaja Kallas võrdles «Aktuaalses kaameras» erakonnakaaslast Jürgen Ligi õunaussiga, kes elab omas maailmas ja võiks sealt aeg-ajalt pea välja pista.

«Aktuaalne kaamera» küsis Reformierakonna sisevalimistel suurt edu saavutanud Kaja Kallaselt kommentaari Jürgen Ligi väite kohta, et erakonna juhi valimine muutus vahepeal räpaseks.

Kallas Ligi arvamust, et Pevkuri kampaania oli räpane, ei jaganud. «Ma nägin seda sõnavõttu ja minu arvates on see nagu see, et õunaussile tundub, et kogu maailm on õun, aga tegelikult on kogu maailm palju laiem. Mina nagu palju kaugemalt vaadates ei näe, et see oleks kuidagi ebaviisakas olnud, mulle see ei paista nii. Võib-olla tasub õuna seest välja tulla vahepeal,» ütles ta.

Esmaspäeva hommikul täpsustas Kallas sotsiaalmeedias, et ei rääkinud oma vastuses Jürgen Ligist, vaid sellest, et «me kôik oleme selle asja sees ja see tundub meile kogu maailm, tegelikult on maailm laiem ja enamik inimesi ei jälgi meie sisevalimisi sellise detailsusega».

Ligi nimetas Facebookis Kallase kujundit õunaussist kohatuks.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles