Sõru-Triigi liinil sõitev laev jäi taas merele seisma (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subsea Seven Sõru sadamasse jõudmas.
Subsea Seven Sõru sadamasse jõudmas. Foto: Hergo Tasuja / Hiiu Leht

Hiiumaa ja Saaremaa vahelisel Sõru-Triigi liinil sõitev parvlaev jäi pühapäeval taas merel seisma ning reis venis kolmetunniseks.

Parvlaev Subsea Seven väljus eile hommikul kell 8.15 Hiiumaalt Sõru sadamast ja asus teele Triigi poole. Reis pidi kestma üle tunni aja, kuid umbes poolel teel jäi mootor seisma ja kuna probleemi lahendamine võttis aega, venis reis pea kolmetunniseks. Laev sildus Saaremaal Triigi sadamas enne kella 12, kirjutab Meie Maa.

Reisi venimise tõttu tuli Kihnu Veeteedel tühistada Triigist pühapäeval kell 9.30 väljuma pidanud reis.

Subsea Seven jäi masinarikke tõttu tundideks keset Soela väina seisma ka reedel. Probleemid algasid reedel veidi pärast 9 hommikul, kui laeva peamasinal tekkis rike ja laev jäi merele seisma. Kalalaev Amazon tuli hätta sattunud parvlaevale appi ja jõudis Subsea Seveni juurde kella 14 paiku.

Subsea Seven jõudis Amazoni abiga pärast vintsutusi lõpuks Sõru sadamasse kella 15.45 ajal. Laeva sadamasse toimetamine võttis kalalaeval aega ligi kaks tundi. Subsea Seveni pardal oli reedel 26 reisijat, neli meeskonnaliiget ja 16 sõidukit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles