Koondisesärgis viga saanud Patrail jääb nädalateks palliplatsilt eemale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vs Kosovo
Eesti vs Kosovo Foto: Kristjan Teedema

KÄSIPALL. Pühapäeval EMi valikmängus näiliselt süütus olukorras jalga vigastanud Mait Patrail käis eile Tartus uuringutel ja sai teada karmi tõe – palliplatsilt tuleb eemale jääda neljaks kuni kaheksaks nädalaks. 

«Uuring näitas, et vigastus pole kõige hullem, kuid mängupaus on vältimatu,» rääkis Eesti koondise peatreener Rein Suvi. «Tegemist on säärelihase rebendiga. See pole väga suur, kuid ikkagi küllaltki tõsine.» Kaaslastele toetudes platsilt lahkunud Patrail ei saanud eile hommikul haigele jalale toetada.

«Üks asi on see, et Mait ei saa aidata meid koondise mängudes, kuid see avaldab mõju ka tema klubihooajale. Tänavusel hooajal on ta niigi seljahädade tõttu palju mänge vahele jätnud,» nentis Suvi. «Usun, et tema tulevikku see siiski ei mõjuta. Mait on Saksamaal juba nii kohanenud, et teda peetakse seal sisuliselt oma mängijaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles