Nortal vahetab välja oma Soome üksuse juhi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Koponen
Harri Koponen Foto: Nortal

Veebruarist asub IT-ettevõtte Nortali äriarendusjuhi ning Soome üksuse juhi kohale Harri Koponen, kes on varasemalt juhtinud telekommunikatsiooni valdkonnas suurettevõtteid nagu Sonera Soomes, Tele2 Rootsis ning Wataniya Kuiveidis. Sellega vahetab ta välja Soome üksust kolm aastat juhtinud Juha Laakkoneni.

Nortali tegevjuhi ja asutaja Priit Alamäe sõnul annavad Harri Koponeni pikaajaline kogemus valdkonnas, rahvusvaheline võrgustik ja isikuomadused olulise panuse nii Soome äriükskuse kui ka terviklike teenuskontseptsioonide arendamisse.

«Täname Juha Laakkoneni, kes on meie Soome äriüksust viimased kolm aastat juhtinud ning mänginud olulist rolli Nortali edus Soomes,» lisas Alamäe. 

Koponeni sõnul on võimalus asuda Nortali Soome üksust juhtima ning äri arendamisega tegelema grupi tasandil põnev ja pakub väljakutseid: «Nortali lähenemine on unikaalne, pakkudes globaalsetele ja olulistele probleemidele täisteenusena lahendusi, mis hõlmavad kõike alates strateegiast kuni tehnoloogiani.»

Nortal viib läbi projekte ligi kahekümnes riigis ning annab tööd enam kui 500 spetsialistile, kes viivad ellu projekte Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles