Venemaa diplomaat leiti Ateenas surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka krimiuurijad maja juures, kust leiti Venemaa diplomaadi Andrei Malanini surnukeha
Kreeka krimiuurijad maja juures, kust leiti Venemaa diplomaadi Andrei Malanini surnukeha Foto: INTIME/REUTERS/Scanpix

Kreeka politsei teatel leiti Ateenas asuvast korterist surnuna Venemaa saatkonna diplomaat ning esmastel andmetel oli tegemist loomuliku surmaga.

54-aastase Andrei Malanini surnukeha leidis ta korteri vannitoast Venemaa saatkonna üks töötajatest, edastab The Independent.

Ateenas asuva Venemaa saatkonna lehekülje kohaselt oli Malanin konsulaarosakonna juht.

Kreeka politsei uurib venelasest diplomaadi surma, lahkamistulemused peaksid andma täpse vastuse, miks ta ootamatult suri. Uurijate teatel ei olnud diplomaadi korteris sissemurdmisjälgi ja midagi ei olnud röövitud.

Venemaa diplomaadi Andrei Malanini surnukeha äraviimine
Venemaa diplomaadi Andrei Malanini surnukeha äraviimine Foto: INTIME/REUTERS/Scanpix

«Tegemist võib olla terviserikkest tingitud ootamatu surmaga,» lausus Ateena politsei esindaja.

Associated Pressi teatel ei ole Malanini surnukehal kallaletungi ega vägivalla jälgi, kuid seda juhtumit uurivad mõrvauurijad, kuna tegemist on välisriigi diplomaadiga.

Venemaa kaotas kolm nädalat tagasi veel ühe diplomaadi, Türgis resideerunud suursaadiku Andrei Karlovi, kelle türklasest politseinik fotokunsti näituse avamisel Ankaras maha lasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles