Timo Eichfuss siirdub Rakvere Tarvast Kalev/Cramosse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss (palliga) mängus Tarva särgis Leedu klubi vastu.
Timo Eichfuss (palliga) mängus Tarva särgis Leedu klubi vastu. Foto: Riho Lüüs

Tänavust hooaega Rakvere Tarvas alustanud ääremängija Timo Eichfuss lahkus eile meeskonnast ja ühineb Kalev/Cramoga. Ajakirjanduses levinud kõmu, et Tarvast on lahkumas ka Mario Paiste ja Justin Baker, ei leidnud kinnitust.

«Mario Paiste helistas mulle ja ütles, et kuniks mina olen siin, ei lähe ta kuhugi,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber. Paistet vaevab praegu vigastus ning lähimates mängudes ei saa ta meeskonda aidata. Vigastused kimbutavad ka Bakerit, kuid vähemalt eile õhtul oli ta meeskonna treeningul. Homme ootab Tarvast ees meistriliiga kohtumine Tartuga. 

Eichfuss mängis aastaid Tartu Rockis, ent viimastel hooaegadel sai põlvevigastuse tõttu vähe mängida. Tänavuseks hooajaks Tarvaga liitudes aitas klubi tal esmalt tegeleda vigastuse raviga. Meistriliigas käis ta väljakul 11 kohtumises, tuues keskmiselt 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles