Liisa Oviir: Eesti laulupidu võiks jõuda James Bondi avakaadritesse (5)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine ettevõtlusminister Liisa Oviir julgustab suurelt mõtlema.
Endine ettevõtlusminister Liisa Oviir julgustab suurelt mõtlema. Foto: Eero Vabamägi

Endine ettevõtlusminister, nüüdne riigikogu väliskomisjoni liige Liisa Oviir (SDE) loodab, et peaminister Jüri Ratas annab oma heakskiidu riikliku Team Estonia loomiseks, mille esmane ülesanne oleks meelitada Eestisse strateegilisi investoreid ja saavutada Eesti parem nähtavus maailmas.

Parlamendisaadik Liisa Oviir kohtub täna peaminister Jüri Ratasega, lootuses saada toetust oma ideele algatada riiklikke institutsioone hõlmav Team Estonia, mis oleks kompetentsikeskus strateegiliste välisinvesteeringute meelitamiseks ja Eesti läbimurdeliseks tutvustamiseks maailmas, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Oma liftikõnes olen Jüri Ratasele öelnud, et esimene pääsuke oleks strateegilise investeerija leidmine konverentsikeskusele, kas see siis tuleb linnahalli või kusagile mujale,» sõnas Oviir, lisades, et neid valdkondi on muidugi ka teisi.

«Team Estonia fookuses võiksid olla suured kampaaniad, mis nõuavad teistsuguseid rahastamisvõimalusi. Üks mu soove on, et oleksime järgmise «James Bondi» avakaadrites, et seal oleks näiteks Eesti ja Tallinn ja laulupidu ning Bond püüaks kurikaela näiteks laulukaare peal. See oleks väga suur ja mõjus asi, kuidas saada riigi tuntust suurendada,» selgitas endine ettevõtlusminister.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles