Video: alasti naine varastas USAs politseiauto

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Luna Arizona Maricopa maakonna politseifotol
Lisa Luna Arizona Maricopa maakonna politseifotol Foto: Uncredited/AP/Scanpix

USAs Arizonas Gila Bendis varastas metamfetamiini tarbinud alasti naine politseiauto ja läks lõbusõitu tegema.

Juhtum käivitus möödunud neljapäeval, kui bensiinijaama esindaja teatas politseile naisest, kes enda sõnul langes seksuaalvägivalla ohvriks, on uimane ja käitub imelikult, edastab mirror.co.uk.

Maricopa maakonna politsei asejuht Francisco Campillo läks väljakutse peale bensiinijaama ja leidis eest 31-aastase alasti naise, kes dokumentide järgi oli Lisa Luna.

Campillo jättis automootori käima ja otsis autos olnud spordikotist midagi naisele kehakatteks, kuid naine istus sel ajal rooli taha ja sõitis minema. Politseinik üritas naist takistada, kuid see ei õnnestunud ja tal tuli kolleegidele teatada, et ta masin varastati.

Bensiinijaama juht Chris Holt ei olnud selle juhtumi ajal tööl, kuid ta nägi juhtunut hiljem turvakaamera lindistuselt.

«Näeme siin igasuguseid tegelasi, kuid varem ei ole alasti naine politseiautot varastanud,» teatas Holt.

Bensiinijaamas oli üks paar, kes olid juhtumi tunnistajaks ja pakkusid politseinikule oma masinat, kes võttis selle pakkumise vastu ja asus põgenikku taga ajama. Mõne aja pärast liitusid temaga ta kolleegid, kellel tuli naist taga ajades ületada kiirust ja sõita ligi 200 kilomeetrit tunnis.

Tagaajamist ei takistanud ka lamavad politseinikud, kuid Lisa Luna teekond lõppes, kui tema juhitud masin põrkas Eloy lähistel teise masinaga kokku.

Sündmuskohale saabunud kiirabi viis nii tabatud alasti naise kui politsei asejuhi haiglasse, kuna nad olid saanud kergelt vigastada.

Luna teatas hiljem politseile, et ta oli tarbinud metamfetamiini ja veel midagi, mille tõttu ta kaotas enda üle kontrolli ega teadnud, kus oli ja mida tegi.

Naisele esitati süüdistus politseiauto varguses, politseinikule vastuhakkamisest, narkojoobes olekus ja vägistamise kohta valetamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles