IRL paneb valimistel kõikides omavalitsustes välja oma nimekirja

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liit
Isamaa ja Res Publica Liit Foto: IRL

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) eestseisus seadis eesmärgiks sügisel peetavatel kohalikel valimistel minna välja oma nimekirjaga kõikides omavalitsustes.

«Meie liikmed peaksid kandideerima erakonna valimisnimekirjades. Hetkel käib nimekirjade kokku panemine ning spekuleerimine ühe või teise nime üle on veel ennatlik,» ütles erakonna aseesimees Siim Kiisler IRLi pressiesindaja vahendusel.

Kiisler avaldas veendumist, et tugev programm toob erakonnale üle Eesti hea valimistulemuse. «Üle Eesti on praegu 75 omavalitsusjuhti IRLi liikmed, mis näitab erakonnapoolset kohalike olude tundmist ja on tugev alus hea tulemuse saamisel,» lisas Kiisler.

Erakonna eestseisus arutas läbi ja kinnitas kohalike valimiste kampaania rahastamise põhimõtted, mille kohaselt saab iga nimekiri erakonna eelarvest rahalist toetust oma ideede ja inimeste tutvustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles