Fotod: Eesti kahebobi kogub Euroopa karikasarja punkte

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kahebobi.
Eesti kahebobi. Foto: Erakogu

Eesti kahebobi koosseisus Hardi Link ja Märt Lellsaar osales taas Euroopa karikasarja etapil. Sel korral oldi võistlustules St. Moritzis, kus kahebobi sai kirja 24. koha.

Eesti võistkonna pilooti, Hardi Linki, tabas võistluse eel haigushoog, mille tagajärjel tõusis tal palavik üle 38 kraadi, kuid vaatamata sellele õnnestus eestlastel oma mullust aega parandada 2,25 sekundiga.

Võistluse võitis Läti duo Oskars Melbardis/Daumants Dreiskens. Teiseks tulid sakslased Christoph Hafer/Paul Krenz ning kolmandaks venelased Dmitri Popov/Mihhail Mordasov.

Eestlased teenisid 24. kohaga Euroopa karikasarjas juurde nüüd 22 punkti. Hooaja alguses Siguldas said eestlased kirja kaks 18. kohta.

Sel hooajal on seni kavas olnud seitse etappi, millest eestlased on raha puudusel saanud ainult osalenud kolmel. Kolme etapiga on kogutud 102 silma, millega hoitakse üldises pingereas 37. kohta.

Vaata rahvusvahelise alaliidu lehelt St. Moritzi võistluse tulemusi.

Eesti kahebobi.
Eesti kahebobi. Foto: Erakogu
Eesti kahebobi.
Eesti kahebobi. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles