Kunstikaupmees Tiia Karelson vajab ilu ja lugusid

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-kunstisalongi omanik Tiia Karelson ei tüdi ega väsi Eesti kunstnike teoste vaatamisest, mis on salongi ümmarguse aastapäeva puhul korraldatud tasuta näitusel «Kulda väärt kunst» väljas Vanemuise tänavas Tartu kunstimaja suures saalis 5. veebruarini.
E-kunstisalongi omanik Tiia Karelson ei tüdi ega väsi Eesti kunstnike teoste vaatamisest, mis on salongi ümmarguse aastapäeva puhul korraldatud tasuta näitusel «Kulda väärt kunst» väljas Vanemuise tänavas Tartu kunstimaja suures saalis 5. veebruarini. Foto: Kristjan Teedema

Kunstimaja suur näitusesaal sumiseb E-kunstisalongi 20. aastapäevale kutsutud külalistest-kunstisõpradest. Salongi näitusel «Kulda väärt kunst» on, mida vaadata.

Näitusel väljas olevast ligi sajast teosest võib E-kunstisalongi omanik Tiia Karelson pajatada ühe loo teise järel. Kuidas on aga lood Eesti kunsti ja selle müügist äraelamisega? Keda Eesti kunst kõnetab ja mis kõnetab Tiia Karelsoni? Uurime järele. 

Kas nii asjatundjatele kui lihtinimestele palju kõneainet pakkuv Eesti uus märk, mis minister Urve Palole heas mõttes kananaha ihule tõi, ka teiega sama tegi? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles