Andres Talijärv valiti RMK nõukogu uueks esimeheks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Talijärv
Andres Talijärv Foto: Raul Mee/Äripäev

RMK nõukogu valis tänasel koosolekul nõukogu uueks esimeheks keskkonnaministeeriumi kantsleri Andres Talijärve. 

Aseesimeheks valiti keskkonnaministeeriumi looduskaitseosakonna juhataja Taimo Aasma.

Andres Talijärv oli RMK nõukogu esimees ka aastatel 1999-2002 ja RMK nõukogu liige uuesti alates 2007. aastast. Taimo Aasma nimetati nõukokku selle aasta jaanuaris.

Lisaks kuuluvad RMK nõukokku riigikogu liikmed Jaanus Marrandi ja Andres Metsoja, keskkonnaministeeriumi rahandusosakonna juhataja Rain Vipper, rahandusministeeriumi kantsler Veiko Tali, Karel Rüütli ja Tarmo Kruusimägi.

Jaanuaris lahkunud nõukogu liikmete Mati Polli ja Deniss Boroditši asemele nimetati keskkonnaministri ettepanekul keskkonnaministeeriumi metsaosakonna juhataja Riina Martverk ja looduskaitse osakonna juhataja Taimo Aasma.

Metsaseaduse kohaselt kuulub üheksaliikmelisse RMK nõukogu koosseisu kaks Riigikogu otsusega nimetatud liiget, kaks Keskkonnaministeeriumi esindajat, üks Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi esindaja, üks Rahandusministeeriumi esindaja ja kolm asjatundjat keskkonnaministri ettepanekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles