Itaaliat tabanud lumelaviin mattis enda alla hotelli

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötaja Rigopiano hotelli ees.
Päästetöötaja Rigopiano hotelli ees. Foto: CNSAS PRESS OFFICE/AP/SCANPIX

Itaalia keskosa üleeile raputanud maavärinad põhjustasid ka lumelaviini, mis mattis enda alla Abruzzo piirkonnas asuva kolmekorruselise spaahotelli. Päästetöötajate sõnul oli  Gran Sasso rahvuspargis asuvas Rigopiano hotellis veel eilegi lõksus umbes 30 inimest.

Itaalia uudisteagentuuri ANSA andmetel oli eile õhtuks päästetud kaks inimest, kes ei viibinud lumelaviini hetkel hotelli siseruumides. Ametlikult oli teatatud ühest hukkunust, teistel andmeteil oli surmasaanuid rohkem. Päästja Antonio Crocetta ütles uudisteagentuurile, et hotelli lõksu jäänud inimestega pole kontakti saadud.

Päästetöid raskendasid keerulised ilmaolud, sest hotelli viivad teed olid lumme mattunud. Esimesed päästjad jõudsid sündmuspaigale eile varahommikul suuskadel. Päästjate sõnul oli laviin hotelli purustanud, püsti oli jäänud vaid väike osa hoonest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles