Contador võitis Murcia velotuuri, Mandri 24.

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri.
Rene Mandri. Foto: rattaprofid.ee

Saxo Banki rattur hispaanlane Alberto Contador võitis täna lõppenud kõrgetasemelise mitmepäevasõidu Vuelta a Murcia. Ainsa eestlasena stardis olnud Rene Mandri (Endura Racing) tänane tulemus ei ole veel teada, kuid kokkuvõttes tõusis ta koha võrra 24ndaks.

Contador läks tänasele eraldistardist etapile tuuri liidrina ning kasvatas veelgi vahet järgmistega. Contadoril kulus 12,4 kilomeetri läbimiseks 14.10.

Huvitava kokkusattumusena sõitis teise aja välja üldarvestuses samuti teist kohta hoidnud prantslane Jerome Coppel (Saur-Sojasun, 14:18) ning kolmanda koha sai enne etappi samuti kolmas olnud venelane Denis Menshov (Geox-TMC, 14:22). Parima Endura Racingu ratturina sai rootslane Alexander Wetterhall täna 7. koha, vahendab Rattaprofid.ee.

Mandri kirjutas pärast etappi oma blogis, et meeskonnal oli tõsiseid probleeme võistlusrataste sättimisega ning see jättis tänasele tulemusele oma jälje.

Seega üldarvestuses tänane etapp esikolmikus mingeid muutusi kaasa ei toonud. Mandri sai kokkuvõttes 24. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles