Video: suri «NCIS: Los Angeles» staar Miguel Ferrer

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miguel Ferrer
Miguel Ferrer Foto: Jacqui Wong/AdMedia/SIPA/Jacqui Wong/AdMedia/SIPA/Scanpix

USA meedia teatel suri eile näitleja Miguel Ferrer, kes oli Georeg Clooney sugulane ja kelle viimased osatäitmised olid menuseriaalis «NCIS: Los Angeles».

Staar, kelle näitlejakarjäär sai alguse 1980. aastatel, suri 61-aastasena oma kodus Los Angeleses vähihaiguse tagajärjel.

Ta isa oli näitleja Jose Ferrer ja ema näitlejanna-laulja Rosemary Clooney ning ta oli menunäitleja George Clooney sugulane.

Clooney edastas sotsiaalmeedias sugulasele järelhüüde: «Maailm on nüüd muutunud, sest meie pere kaotas ühe liikme, kelleks oli Miguel Ferrer, kes suri kõrivähi tagajärjel. Miguel oli elurõõmus inimene, kes tegi ka teiste elu rõõmsamaks. Me armastame sind alati».

Miguel Ferrer
Miguel Ferrer Foto: Byron Purvis/SIPA/Byron Purvis/SIPA/Scanpix

Ferrer oli ka režissöör Todd Fisheri sõber. Fisher kaotas möödunud aasta lõpul nii õe Carrie Fisheri, keda tuntakse «Tähesõjad» filmide printsess Leia kehastajat, kui oma ema Debbie Reynoldsi, kes oli samuti tuntud näitleja.

Ka Fisher meenutas lahkunud Ferrerit, mainides et ta oli tema pulmas isameheks.

Alates 2012. aastast kehastas Ferrer seriaalis «NCIS: Los Angeles» NCIS asejuhti Owen Grangerit. Oma varasemas karjääris oli ta sageli kurikaela rollis, lisaks andis ta oma hääle mitmele animafilmile.

Miguel Ferrer ja Linda Hunt
Miguel Ferrer ja Linda Hunt Foto: Birdie Thompson/AdMedia/SIPA/Birdie Thompson/AdMedia/Scanpix/SIPA

Ferrerit jäid leinama ta abikaasa Lori ja nende kaks poega.

Ferreri filmograafiasse kuluvad linateosed «Twin Peaks«, «RoboCop», «Crossing Jordan», «Mr. Magoo», «Iron Man 3» ja veel paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles